A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bár bárkultúra innováció koktél vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28366 |
| Kivonat: | Kutatásom egyik célja, hogy az adott bár hogyan fejlődött indulása óta és milyen formában működik Budapesten. A közelmúltban történt események hatására megszeretném említeni a koronavírus járvány hatását. Mivel a bárkultúra fejlődését kutatom ezért aktuális, hiszen rendkívül negatívan hatott a budapesti vendéglátásra. A lokális szempontból centralizált szolgáltatói piacot fejlesztő fogyasztói trendváltozások lehetőséget adnak a fejlődésre. A munkám célja, hogy a látvány mögött rejlő menedzsment-, és vezetéstechnikai elveket megismerjem. A budapesti bárkultúra-fejlődés kutatásának célja, hogy egy összetett képet biztosítson egy adott bárról, és érdemben hozzájáruljon a budapesti vendéglátásban elfoglalt helyéhez. |
|---|