A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Sudár Emese |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | bár bárkultúra innováció koktél vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28366 |
Similar Items
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter
: Gózon Péter
A bárkultúra fejlődése Magyarországon a kezdetektől napjainkig
: Somogyi Vivien
: Somogyi Vivien
A bárkultúra múltja, jelene és a budapesti bárok jelentősége a turizmus vonatkozásában, a romkocsmáktól az elit bárokig
: Páll Krisztina
: Páll Krisztina
Az Invitro Brewing és az Invitro Beer Bar bemutatása a Budapesti sörkultúra tekintetében
: Morvai Eszter Csilla
: Morvai Eszter Csilla
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
Karbon és ökológia lábnyom hasznosíthatósága a budapesti vendéglátásban, az Ono poke bowl and bar példáján bemutatva
: Sztanojev Dávid
: Sztanojev Dávid
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
Az egészségturizmus bemutatása a budapesti törökfürdők példáján keresztül
: Sáfrán Judit
: Sáfrán Judit
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Mező Petra
: Mező Petra
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
A Housekeeping részleg bemutatása egy budapesti luxusszálloda példáján keresztül
: Kovács Ádám
: Kovács Ádám
A fogászati turizmus bemutatása két budapesti klinika példáján keresztül
: Reményi Ágnes
: Reményi Ágnes
A keleti kulturális örökségektől való szimbolikus elhatárolódás, mint kommunikációs stratégia egy budapesti vízipipa bár esetében.
: Kárpáty Natália Kinga
: Kárpáty Natália Kinga
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
Márkaépítés egy budapesti skybar példáján keresztül
: Pisser Petra
: Pisser Petra
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A Brain Bar fesztivál hatása és jelentősége
: Szücs Gábor
: Szücs Gábor
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül
: Fekete Adrienn
: Fekete Adrienn
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
Rebranding of a restaurant through the example of Villám Food Bar
: Hevér Kitti
: Hevér Kitti
A Főkert Nonprofit Zrt. gazdálkodásának bemutatása a budapesti zöldfelületek fenntartásának példáján keresztül
: Benedek Barbara
: Benedek Barbara
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
Az ONO Poké Bowl Bár sales és marketing tevékenysége
: Fodor Éva Klaudia
: Fodor Éva Klaudia
Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars
: Béres Sándor Bence
: Béres Sándor Bence
An exploratory investigation of guest satisfaction in the case of Sáo Food and Bar Budapest
: Nguyen Dieu Huyen
: Nguyen Dieu Huyen
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
Interkulturalitás vizsgálata a budapesti Hotel InterContinental példáján keresztül
: Storga Attila
: Storga Attila
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa
: Plander Ágnes
: Plander Ágnes
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia
: Ványi Zsófia
A Cafetéria rendszer kialakításának és működtetésének bemutatása egy budapesti székhelyű multinacionális cég példáján keresztül
: Kerekes Xénia
: Kerekes Xénia
Similar Items
-
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter -
A bárkultúra fejlődése Magyarországon a kezdetektől napjainkig
: Somogyi Vivien -
A bárkultúra múltja, jelene és a budapesti bárok jelentősége a turizmus vonatkozásában, a romkocsmáktól az elit bárokig
: Páll Krisztina -
Az Invitro Brewing és az Invitro Beer Bar bemutatása a Budapesti sörkultúra tekintetében
: Morvai Eszter Csilla -
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás