Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | élelmiszerfogyasztás fenntartható fogyasztás fogyasztói csoportok fogyasztói magatartás vásárlói magatartás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28374 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28374 | ||
005 | 20210208130620.0 | ||
008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Ditrich Nóra | |
245 | 1 | 0 | |a Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon |c Ditrich Nóra |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Manapság egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális étrendet kövessenek az egészségük érdekében. Az utóbbi időben kiugróan megnőtt a glutén- és laktózérzékenyek száma Magyarországon. Dolgozatomban elsősorban az ilyen diétákat követők fogyasztási szokásait kutatom; hogy milyen szempontok szerint vásárolnak; milyen termékeket preferálnak; ezeknek a termékeknek az árai milyen módon befolyásolják a vásárlásukat, illetve bemutatom a mai fogyasztói csoportokat és hogy miként használják a vállalatok versenyelőnyként a glutén- és laktózmentes jelzéseket. | |
695 | |a élelmiszerfogyasztás | ||
695 | |a fenntartható fogyasztás | ||
695 | |a fogyasztói csoportok | ||
695 | |a fogyasztói magatartás | ||
695 | |a vásárlói magatartás | ||
700 | 1 | |a Papp Judit |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28374/1/Szakdolgozat%20v2.pdf |z Dokumentum-elérés |