Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ditrich Nóra
További közreműködők: Papp Judit
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:élelmiszerfogyasztás
fenntartható fogyasztás
fogyasztói csoportok
fogyasztói magatartás
vásárlói magatartás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28374

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28374
005 20210208130620.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Ditrich Nóra 
245 1 0 |a Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon  |c Ditrich Nóra  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Manapság egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális étrendet kövessenek az egészségük érdekében. Az utóbbi időben kiugróan megnőtt a glutén- és laktózérzékenyek száma Magyarországon. Dolgozatomban elsősorban az ilyen diétákat követők fogyasztási szokásait kutatom; hogy milyen szempontok szerint vásárolnak; milyen termékeket preferálnak; ezeknek a termékeknek az árai milyen módon befolyásolják a vásárlásukat, illetve bemutatom a mai fogyasztói csoportokat és hogy miként használják a vállalatok versenyelőnyként a glutén- és laktózmentes jelzéseket. 
695 |a élelmiszerfogyasztás 
695 |a fenntartható fogyasztás 
695 |a fogyasztói csoportok 
695 |a fogyasztói magatartás 
695 |a vásárlói magatartás 
700 1 |a Papp Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28374/1/Szakdolgozat%20v2.pdf  |z Dokumentum-elérés