A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
Saved in:
Main Author: | Nemes Adrienn |
---|---|
Other Authors: | Gundel János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Halászat Halgazdálkodás Halgasztronómia Élettani hatás, hal Halászlé |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2838 |
Similar Items
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
: Peti Dorina
: Peti Dorina
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin
: Mandjik Benjámin
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül
: Pap Adrienn
: Pap Adrienn
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Az egészséges életmód szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Papp Melinda Viktória
: Papp Melinda Viktória
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Egészség másképp
: Malatinszky Viktória
: Malatinszky Viktória
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Az egészség szerepe az értékrendben egy magyar cég életében
: Csobor Brigitta
: Csobor Brigitta
Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
: Gancsovné Rossi Krisztina
: Gancsovné Rossi Krisztina
Similar Items
-
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő -
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András -
A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
: Peti Dorina -
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke -
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin