A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Czigány Bianka |
---|---|
További közreműködők: | Stroh Péter Béla |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Budapest étterem veganizmus vegán vegán étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28388 |
Hasonló tételek
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet
: Székely Dorottya Erzsébet
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
A vegán fogyasztók élelmiszervásárlási magatartásának marketing aspektusai
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Digitális marketingkommunikáció a magyarországi vegán fehérjeporok piacán
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Digitális fejlődés hatása a vegán életmódra való áttérésre
: Zsombok Virginia
: Zsombok Virginia
Vegán kozmetikumok értékesítése influencereken keresztül,avagy hogyan tudnak befolyásolni a véleményvezérek
: Antal Bianka
: Antal Bianka
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor
: Szommer Gábor
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
A tudatos fogyasztó nyomában, avagy trend vagy trendi-e a Fair Trade, a Cruelty Free és a Vegán
: Wahr Berta
: Wahr Berta
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Személyi jövedelemadózás Magyarországon az egykulcsos személyi jövedelemadó vizsgálatának tükrében
: Markó Anna
: Markó Anna
Generációs különbségek-Az X, Y, Z generáció vizsgálatának tükrében
: Kovács Elina
: Kovács Elina
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
Egy mezőgazdasági vállalkozás mutatóinak elemzése a hazai és nemzetközi agrármarketing vizsgálatának tükrében
: Tóth Kata Veronika
: Tóth Kata Veronika
Hasonló tételek
-
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella -
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet -
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina -
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina -
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya