A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Fórisch Bence |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | interjú méhészet méz mézfogyasztás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28446 |
Similar Items
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás
: Bakó Tamás
Méz értékesítése a vendéglátásban, a Tepliczky Méhészet tükrében
: Tepliczky Fanni
: Tepliczky Fanni
A méz kereskedelmének sajátosságai
: Tarjáni Aliz
: Tarjáni Aliz
A méz a természet kincse
: Lencsés Eszter
: Lencsés Eszter
A méz felhasználásának alakulása Magyarországon
: Lukács Ágnes
: Lukács Ágnes
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A magyar méz szabályozása és piaci helyzete az Európai Unióban
: Herczeg Eszter
: Herczeg Eszter
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
: Farkas Noémi Kinga
: Farkas Noémi Kinga
Raktározási, Árutovábbítási és Szállítmányozási Tevékenységek Feladatinak Megszervezése a Mez Crafts Hungary Kft-nél
: Kubaszek Richárd
: Kubaszek Richárd
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Méz és Méhészeti áruk sajátosságai és forgalmazásuk jellemzői egy vidéki piac példáján bemutatva
: Lévai Krisztina Éva
: Lévai Krisztina Éva
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
Mangalica a magyar vendéglátásban
: Vincze Endre Dániel
: Vincze Endre Dániel
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
Similar Items
-
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar -
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás -
Méz értékesítése a vendéglátásban, a Tepliczky Méhészet tükrében
: Tepliczky Fanni -
A méz kereskedelmének sajátosságai
: Tarjáni Aliz -
A méz a természet kincse
: Lencsés Eszter