A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | ételkülönlegességek kutatás melegkonyha mexikó turizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28543 | ||
005 | 20210208135342.0 | ||
008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Andorkó Ádám | |
245 | 1 | 2 | |a A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon |c Andorkó Ádám |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében. | |
695 | |a ételkülönlegességek | ||
695 | |a kutatás | ||
695 | |a melegkonyha | ||
695 | |a mexikó | ||
695 | |a turizmus | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543/1/Szakdolgozat_Andork%C3%B3%20%C3%81d%C3%A1m.pdf |z Dokumentum-elérés |