A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Andorkó Ádám
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:ételkülönlegességek
kutatás
melegkonyha
mexikó
turizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28543
005 20210208135342.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Andorkó Ádám 
245 1 2 |a A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon  |c Andorkó Ádám  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében. 
695 |a ételkülönlegességek 
695 |a kutatás 
695 |a melegkonyha 
695 |a mexikó 
695 |a turizmus 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543/1/Szakdolgozat_Andork%C3%B3%20%C3%81d%C3%A1m.pdf  |z Dokumentum-elérés