A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | ételkülönlegességek kutatás melegkonyha mexikó turizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28543 | ||
| 005 | 20210208135342.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Andorkó Ádám | |
| 245 | 1 | 2 | |a A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon |c Andorkó Ádám |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében. | |
| 695 | |a ételkülönlegességek | ||
| 695 | |a kutatás | ||
| 695 | |a melegkonyha | ||
| 695 | |a mexikó | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28543/1/Szakdolgozat_Andork%C3%B3%20%C3%81d%C3%A1m.pdf |z Dokumentum-elérés |