A feasibility study of a particular catering unit in Székesfehérvár
Saved in:
Main Author: | Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás |
---|---|
Other Authors: | Papp Judit |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cash flow feasibility organizational effectiveness practicability SWOT analysis |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28549 |
Similar Items
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
A feasibility study for Hotel Pollack
: Ladomérszky György Gábor
: Ladomérszky György Gábor
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Feasibility study of a health conscious bakery
: Balázs Bernadett
: Balázs Bernadett
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
Examining the case of dog-friendly catering units in Budapest
: Szecsei Dorottya
: Szecsei Dorottya
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter
: Malcsiner Eszter
The operations management analysis of a special type of catering unit. (The Herz Food Truck)
: Kaits Vanda
: Kaits Vanda
Székesfehérvár lakáspiacának vizsgálata
: Németh Erzsébet
: Németh Erzsébet
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
Városmarketing Székesfehérvár város példáján
: Mészáros Krisztina
: Mészáros Krisztina
Székesfehérvár település marketingstratégiájának elemzése
: Kromberger Bence
: Kromberger Bence
Feasibility study is it worth for Kaefer-Opticon B.V. to enter with Ippokampos Interior Technology S.A. on the Dutch market?
: Kocsis Anita
: Kocsis Anita
Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest
: Wirgha Márk
: Wirgha Márk
The SOFIN and sovereign Udmurtia - an economically feasible dream?
: Volkova Sofiia
: Volkova Sofiia
The theory of inflation, the Phillips curve phenomenon with particular reference to Hungary
: Szoboszlai Tímea
: Szoboszlai Tímea
Egészségmarketing Székesfehérvár Egészségfejlesztési Tervén bemutatva
: Majszlinger Mónika
: Majszlinger Mónika
A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence
: Ge Xinjun
: Ge Xinjun
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
: Hock Rafael
: Hock Rafael
Üzleti terv - WALKenergie, Hot Iron Székesfehérvár
: Ollé Zsuzsanna
: Ollé Zsuzsanna
A közlekedés szerepe Székesfehérvár fenntartható turisztikai fejlesztésében
: Istenes Laura
: Istenes Laura
Kastélyturizmus a Velencei-tó és Székesfehérvár vonzáskörzetében
: Kácsor Viktória
: Kácsor Viktória
Boutique hotel sales strategies, with particular reference to Opera Garden Hotel & Apartments
: Helik Nóra
: Helik Nóra
Comparison of feasibility and financial structure of a national and an international medical congress
: Szabó Kata
: Szabó Kata
Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. költség és eredményalakulásának elemzése
: Tóth Andrea
: Tóth Andrea
Japan’s integration eforts, with particular attention to the Japan-EU Free Trade Agreement
: Majoros Pál
Published: (2019)
: Majoros Pál
Published: (2019)
The participation of Hungary in the tax harmonization process of the European Union, particularly after 2010
: Bodor Miklós
: Bodor Miklós
The financial crisis, particularly the situation of the Italian real estate market between 2007-2014
: Gremsperger Marco
: Gremsperger Marco
Székesfehérvár sportturizmusának elemzése és a fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata
: Szigethy Anna Luca
: Szigethy Anna Luca
A sportmarketing és Székesfehérvár városmarketingjének egymásra gyakorolt hatása
: Kiss Luca
: Kiss Luca
Vidékiek online vásárlási szokásai Székesfehérvár és vonzáskörzetének példáján
: Király Zsolt Imre
: Király Zsolt Imre
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Corporate Crisis Communication in the (Post-) Covid-19 era in the United States - A Case Study on Amazon
: Huseynzade Shahana
: Huseynzade Shahana
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
Similar Items
-
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó -
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél -
A feasibility study for Hotel Pollack
: Ladomérszky György Gábor -
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla -
Feasibility study of a health conscious bakery
: Balázs Bernadett