Az indiai beutazó piac alakulása az elmúlt öt évben, különös tekintettel a speciális igényekre és étkezési szokásokra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gombor Annamária Fanni
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:beutazó turizmus
gasztronómia
hivatásturzmus
India
Kempinski
Magyarország
turizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28571
005 20210208135553.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gombor Annamária Fanni 
245 1 3 |a Az indiai beutazó piac alakulása az elmúlt öt évben, különös tekintettel a speciális igényekre és étkezési szokásokra  |c Gombor Annamária Fanni  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatomban az indiai MICE beutazó piacot elemzem 2020-at megelőző 5 év adatai alapján. Megvizsgálom számszakilag a Budapest Airport által biztosított adatokkal alátámasztva a beutazás volumenét. Vizsgálom továbbá a megnövekedett forgalom hátterét is. Elemzem az indiai küldőpiac sajátosságait és globális elvárásait a szállodák és helyi szolgáltatók felé. Kitérek a különleges étkezési szokásokra és röviden az indiai konyhaművészetre. Említem az indiai turisták számára hívogató desztinációs vonzerőket és  bemutatok pár külsős rendezvényhelyszínt, amik alkalmasak nagyobb volumenű indiai gála vacsorák megrendezésére Budapesten. 
695 |a beutazó turizmus 
695 |a gasztronómia 
695 |a hivatásturzmus 
695 |a India 
695 |a Kempinski 
695 |a Magyarország 
695 |a turizmus 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571/1/Gombor%20Annam%C3%A1ria%20Fanni%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571/2/Titkos%C3%ADt%C3%A1si%20k%C3%A9relem.pdf  |z Dokumentum-elérés