Az indiai beutazó piac alakulása az elmúlt öt évben, különös tekintettel a speciális igényekre és étkezési szokásokra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | beutazó turizmus gasztronómia hivatásturzmus India Kempinski Magyarország turizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28571 | ||
| 005 | 20210208135553.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gombor Annamária Fanni | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az indiai beutazó piac alakulása az elmúlt öt évben, különös tekintettel a speciális igényekre és étkezési szokásokra |c Gombor Annamária Fanni |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban az indiai MICE beutazó piacot elemzem 2020-at megelőző 5 év adatai alapján. Megvizsgálom számszakilag a Budapest Airport által biztosított adatokkal alátámasztva a beutazás volumenét. Vizsgálom továbbá a megnövekedett forgalom hátterét is. Elemzem az indiai küldőpiac sajátosságait és globális elvárásait a szállodák és helyi szolgáltatók felé. Kitérek a különleges étkezési szokásokra és röviden az indiai konyhaművészetre. Említem az indiai turisták számára hívogató desztinációs vonzerőket és bemutatok pár külsős rendezvényhelyszínt, amik alkalmasak nagyobb volumenű indiai gála vacsorák megrendezésére Budapesten. | |
| 695 | |a beutazó turizmus | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a hivatásturzmus | ||
| 695 | |a India | ||
| 695 | |a Kempinski | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571/1/Gombor%20Annam%C3%A1ria%20Fanni%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28571/2/Titkos%C3%ADt%C3%A1si%20k%C3%A9relem.pdf |z Dokumentum-elérés |