Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étterem fogyasztás vásárlás vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28589 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28589 | ||
| 005 | 20210208135705.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Hirschler Rebeka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében |c Hirschler Rebeka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Kutatásom célja a top gasztronómiai trendek vizsgálata Magyarországom a felnőttek körében. A fast food, mindenmentes termékek és kézműves termékek fogyasztási szokásait kutatom. Az anyaggyűjtéshez kérdőíves módszert alkalmaztam. A későbbiekben ezeket értékelem ki és összegzem. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a fogyasztás | ||
| 695 | |a vásárlás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28589/1/Szakdolgozat-Hirschler%20Rebeka.pdf |z Dokumentum-elérés |