A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Doboviczki Lilla Szilvia
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fine dining
gasztronómia
Michelin-kalauz
tálalás komplexitása
tálalási technikák
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28620
Leíró adatok
Kivonat:A kutatás célja a tálalás komplexitásának és a tálalási technikák bemutatása, a színek jelentőségének ismertetése, érzelmi szervezés szerepe az étkezéssel kapcsolatban. Valamint az ehető virágok, fűszernövények és aromák jelentőségének ismertetése a tálalás történetének és a terítésnek és a tálalás közötti szemléltetésnek, valamint a tálalás hatásának vizsgálata a fogyasztókra.