A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fine dining gasztronómia Michelin-kalauz tálalás komplexitása tálalási technikák |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28620 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28620 | ||
| 005 | 20210208140415.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Doboviczki Lilla Szilvia | |
| 245 | 1 | 2 | |a A tálalás művészete |b a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben |c Doboviczki Lilla Szilvia |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A kutatás célja a tálalás komplexitásának és a tálalási technikák bemutatása, a színek jelentőségének ismertetése, érzelmi szervezés szerepe az étkezéssel kapcsolatban. Valamint az ehető virágok, fűszernövények és aromák jelentőségének ismertetése a tálalás történetének és a terítésnek és a tálalás közötti szemléltetésnek, valamint a tálalás hatásának vizsgálata a fogyasztókra. | |
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a Michelin-kalauz | ||
| 695 | |a tálalás komplexitása | ||
| 695 | |a tálalási technikák | ||
| 700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28620/1/Doboviczki_Lilla_Szilvia_xdvh5d_Szakdolgozat_2020_A%20t%C3%A1lal%C3%A1s%20m%C5%B1v%C3%A9szete_a%20t%C3%A1lal%C3%A1s%20komplexit%C3%A1sa%20%C3%A9s%20k%C3%BCl%C3%B6nleges%20t%C3%A1lal%C3%A1si%20technik%C3%A1k%20bemutat%C3%A1sa%20a%20fine%20dining%20%C3%A9ttermekben.pdf |z Dokumentum-elérés |