A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Doboviczki Lilla Szilvia
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fine dining
gasztronómia
Michelin-kalauz
tálalás komplexitása
tálalási technikák
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28620

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28620
005 20210208140415.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Doboviczki Lilla Szilvia 
245 1 2 |a A tálalás művészete  |b a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben  |c Doboviczki Lilla Szilvia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A kutatás célja a tálalás komplexitásának és a tálalási technikák bemutatása, a színek jelentőségének ismertetése, érzelmi szervezés szerepe az étkezéssel kapcsolatban. Valamint az ehető virágok, fűszernövények és aromák jelentőségének ismertetése a tálalás történetének és a terítésnek és a tálalás közötti szemléltetésnek, valamint a tálalás hatásának vizsgálata a fogyasztókra. 
695 |a fine dining 
695 |a gasztronómia 
695 |a Michelin-kalauz 
695 |a tálalás komplexitása 
695 |a tálalási technikák 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28620/1/Doboviczki_Lilla_Szilvia_xdvh5d_Szakdolgozat_2020_A%20t%C3%A1lal%C3%A1s%20m%C5%B1v%C3%A9szete_a%20t%C3%A1lal%C3%A1s%20komplexit%C3%A1sa%20%C3%A9s%20k%C3%BCl%C3%B6nleges%20t%C3%A1lal%C3%A1si%20technik%C3%A1k%20bemutat%C3%A1sa%20a%20fine%20dining%20%C3%A9ttermekben.pdf  |z Dokumentum-elérés