A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csernus Mátyás
További közreműködők: Máté Dr. Zoltán
Totth Dr. Gedeon
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
kisvállalatok
közösségi média
marketingkommunikáció
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28741

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28741
005 20210921113144.0
008 210301suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Csernus Mátyás 
245 1 2 |a A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása  |c Csernus Mátyás  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom fő témaköre a marketingkommunikáció. Első részében az elméleti hátteret ismertettem, majd az internet kialakulását és annak hatását a marketing világára. Az elméleti ismertetéshez elengedhetetlen volt a különféle szakirodalmak, szakcikkek részletes tanulmányozása. Ezt követően a folyamatosan változó globális és hazai helyzet elemzése következett. A dolgozat második része a Bors GasztroBár üzemeltetőjéről, az Ízek és Zamatok Kft-ről szólt. Ismertettem a történetét, valamint tevékenységi körét és részletesen bemutattam marketingkommunikációs eszközeit. Dolgozatomat saját szerkesztésű felmérésekkel és kutatásokkal egészítettem ki. A következtetéseket levonva fogalmaztam meg javaslataim, sikerük növekedése érdekében.Az Ízek és Zamatok Kft. mixének elemzésekor is ez a megállapítás bizonyosodott, hogy napjainkban elengedhetetlen az offline és online eszközök megfelelő kombinációjának használata. Mindemellett a marketing alapvető feltétele a megfelelő bizalmi kapcsolat kialakulása, anélkül egy vállalkozás nem tervezhet hosszútávra. 
695 |a étterem 
695 |a kisvállalatok 
695 |a közösségi média 
695 |a marketingkommunikáció 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Máté Dr. Zoltán  |e ths 
700 1 |a Totth Dr. Gedeon  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28741/1/Szakdolgozat-Csernus%20M%C3%A1ty%C3%A1s.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28741/2/Nyilatkozat_2.pdf  |z Dokumentum-elérés