Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Borgyos Marcell
További közreműködők: Pigniczki Sándor
Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:marketing
marketingstratégia
vegán
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28904
005 20210301133201.0
008 210301suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Borgyos Marcell 
245 1 0 |a Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához  |c Borgyos Marcell  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A tanulmány célja egy olyan előkészítő marketingstratégia megalkotása, mely némi testreszabás után sikerre vezethet bármely újonnan piacra lépő vegán street food bisztrót Budapesten. A szakdolgozat egyfajta kézikönyvként szolgál mit és hogyan kell tennünk, mire kell figyelnünk és milyen szabályokat érdemes betartani, hogy az első év a lehető leggyümölcsözőbb legyen a vállalkozás számára.A mai világban kiemelt szerepet játszik az egészség és az egészségtudatos életmód. Ennek szerves részét képezi a táplálkozási szokások átalakulása, különböző diéták kialakulása. Az ételallergiában és intoleranciában szenvedők arányának rohamos emelkedése egy egyelőre folyamatosan növekvő piaci rést hagy maga után. A kínálat jelenleg nem képes utolérni a keresletet. Ezt a lehetőséget szeretném ötvözni a magyar táplálkozáskultúra átalakulásával, még pedig egy új éttermi profil megjelenésével, a street food-al.Az induló vállalkozások számára az első év kritikus és ritkán nyereséges, ezért a stratégia alapját a költségek minimálisra való szorítása jellemzi. A tanulmány végső soron arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehetséges egy költséghatékony, ám eredményes marketingstratégiát megvalósítania egy induló vállalkozásnak a vendéglátóiparban? 
695 |a marketing 
695 |a marketingstratégia 
695 |a vegán 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Pigniczki Sándor  |e ths 
700 1 |a Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904/1/Szakdolgozat_Borgyos_Marcell_CUL0JL.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904/2/BA_TO_Borgyos_Marcell_CUL0JL.pdf  |z Dokumentum-elérés