Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | marketing marketingstratégia vegán vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28904 | ||
005 | 20210301133201.0 | ||
008 | 210301suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Borgyos Marcell | |
245 | 1 | 0 | |a Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához |c Borgyos Marcell |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A tanulmány célja egy olyan előkészítő marketingstratégia megalkotása, mely némi testreszabás után sikerre vezethet bármely újonnan piacra lépő vegán street food bisztrót Budapesten. A szakdolgozat egyfajta kézikönyvként szolgál mit és hogyan kell tennünk, mire kell figyelnünk és milyen szabályokat érdemes betartani, hogy az első év a lehető leggyümölcsözőbb legyen a vállalkozás számára.A mai világban kiemelt szerepet játszik az egészség és az egészségtudatos életmód. Ennek szerves részét képezi a táplálkozási szokások átalakulása, különböző diéták kialakulása. Az ételallergiában és intoleranciában szenvedők arányának rohamos emelkedése egy egyelőre folyamatosan növekvő piaci rést hagy maga után. A kínálat jelenleg nem képes utolérni a keresletet. Ezt a lehetőséget szeretném ötvözni a magyar táplálkozáskultúra átalakulásával, még pedig egy új éttermi profil megjelenésével, a street food-al.Az induló vállalkozások számára az első év kritikus és ritkán nyereséges, ezért a stratégia alapját a költségek minimálisra való szorítása jellemzi. A tanulmány végső soron arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehetséges egy költséghatékony, ám eredményes marketingstratégiát megvalósítania egy induló vállalkozásnak a vendéglátóiparban? | |
695 | |a marketing | ||
695 | |a marketingstratégia | ||
695 | |a vegán | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Pigniczki Sándor |e ths | |
700 | 1 | |a Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904/1/Szakdolgozat_Borgyos_Marcell_CUL0JL.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904/2/BA_TO_Borgyos_Marcell_CUL0JL.pdf |z Dokumentum-elérés |