A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | Nemzetközi konyha Magyar gasztronómia Étlap elemzés Sofitel Budapest Chain Bridge ételkínálat |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2891 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2891 | ||
| 005 | 20150902130217.0 | ||
| 008 | 150519suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Grámán Richárd Archibald | |
| 245 | 1 | 2 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél |h [elektronikus dokumentum] / |c Grámán Richárd Archibald |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a Nemzetközi konyha | ||
| 695 | |a Magyar gasztronómia | ||
| 695 | |a Étlap elemzés | ||
| 695 | |a Sofitel Budapest Chain Bridge | ||
| 695 | |a ételkínálat | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2891/1/K%C3%A9szProjektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |