A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Zsolt Olivér
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Halak
Halfogyasztás
Halkereskedelem
Halétel
Nemzetek konyhája
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2934

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg2934
005 20150921103030.0
008 150515suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Horváth Zsolt Olivér 
245 1 2 |a A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban  |c Horváth Zsolt Olivér  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Halak 
695 |a Halfogyasztás 
695 |a Halkereskedelem 
695 |a Halétel 
695 |a Nemzetek konyhája 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2934/1/Szakdolgozat2015_Horv%C3%A1th_Zsolt.pdf  |z Dokumentum-elérés