Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Schneider Tamás
További közreműködők: Sándor Dr. Dénes
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Hungarian gastronomy
Spanish gastronomy
Eating habits
Analyse
Trends
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2959

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg2959
005 20151215145619.0
008 150516suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Schneider Tamás 
245 1 0 |a Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest   |c Schneider Tamás  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest  
695 |a Hungarian gastronomy 
695 |a Spanish gastronomy 
695 |a Eating habits 
695 |a Analyse 
695 |a Trends 
700 1 |a Sándor Dr. Dénes  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2959/2/Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés