Marketingterv kidolgozása a dunakeszi Gofri Ház kávézó számára
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | kávézó kutatás marketing terv marketingkutatás szakirodalmi kutatás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/29610 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg29610 | ||
005 | 20210316130221.0 | ||
008 | 210316suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Panyi Mária Magdolna | |
245 | 1 | 0 | |a Marketingterv kidolgozása a dunakeszi Gofri Ház kávézó számára |c Panyi Mária Magdolna |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Szakdolgozatom során a Dunakeszin található Gofri Ház marketingtervét készítettem el. Szekunder és primer kutatásom során vizsgáltam a közösségi média, az online felületek és közösségi médiumok, valamint az influencerek fogyasztói magatartásra gyakorolt hatását. Az eredmények alapján megállapítottam, hogy a fogyasztók figyelembe veszik a korábbi vendégek véleményét, értékelését. Beigazolódott, hogy a fogyasztók elsősorban az interneten, a különböző online felületeken tájékozódnak a vendéglátóegységekről. A kapott válaszokból kiderült továbbá, hogy nem igazán érdekli őket az influencerek ajánlása. | |
695 | |a kávézó | ||
695 | |a kutatás | ||
695 | |a marketing terv | ||
695 | |a marketingkutatás | ||
695 | |a szakirodalmi kutatás | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Balog Adrienn |e ths | |
700 | 1 | |a Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/29610/1/Szakdolgozat_Panyi%20M%C3%A1ria_UXT8Z9.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/29610/2/BA_TO_Panyi_M%C3%A1ria_UXT8Z9.pdf |z Dokumentum-elérés |