Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
Saved in:
Main Author: | Buzamanisz Attila |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Étlap Vendéglátás, Aquaworld Itallap elemzés Kérdőíves felmérés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2969 |
Similar Items
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása
: Lehőcz Roland
: Lehőcz Roland
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária
: Kiss Fanni Mária
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vendéglátó szektorban egy fővárosi és egy vidéki városban található kézműves hamburgerezőn keresztül
: Erdős László
: Erdős László
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Multilexikális egységek az olasz nyelvben
: Fodorné Bene Kata
Published: (2018)
: Fodorné Bene Kata
Published: (2018)
A Covid-19 járvány megfékezésére hozott kormányzati intézkedések hatása a kaposvári italértékesítésre specializálódott vendéglátó egységek működésére
: Fodor Euniké
: Fodor Euniké
A belföldi 20-35 éves wellness turisták fogyasztói magatartása, motivációi és a befogadó vendéglátó egységek felkészültségének harmóniája
: Rosta Nóra Katalin
: Rosta Nóra Katalin
Európai uniós megvalósult pályázatok Gyöngyös közigazgatási területén található kereskedelmi szálláshelyeken
: Lajszner Lívia
: Lajszner Lívia
A Pilis Coop kereskedelmi egységek marketingkommunikációs tevékenységeinek elemzése
: Vadászi Kitti
: Vadászi Kitti
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Budapesten található két négycsillagos butikhotel életútjának összevetése pénzügyi, számviteli és kontrolling szempontból
: Rischl Szabina
: Rischl Szabina
A kompetenciák szerepe a Magyarországon található multinacionális vállalatok toborzási és kiválasztási eljárásában
: Nagy Annamária
: Nagy Annamária
A koronavírus hatása a profitorientált gazdálkodó egységek működésére
: Ignéczi Norina
: Ignéczi Norina
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Partium - részek és egységek régen és ma avagy a magyar-román államhatáron átnyúló kapcsolatok az Európai Unió határán
: Varga Mónika
: Varga Mónika
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának az elemzése
: Csuta Rita
: Csuta Rita
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Azonos kontroll alatt álló gazdálkodó egységek akvizíciójának számviteli kezelése az IFRS-ekben
: Lakatos László Péter
Published: (2023)
: Lakatos László Péter
Published: (2023)
A Raiffeisen-Agro Mo. Kft-n belüli önelszámoló egységek tevékenységének, hatékonyságának és jövedelmezőségének elemzése
: Führpasz György
: Führpasz György
Az Aquincum Hotel Budapest vendéglátó tevékenységének elemzése
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
A vállalkozáson belüli önelszámoló egységek kialakítása, a teljesítményeik és ráfordításaik tervezése, elemzése, ösztönzési rendszerének kialakítása
: Csuvarszki Péter István
: Csuvarszki Péter István
A TripAdvisor használatának vizsgálata a turisták, valamint a vendéglátóipari egységek szemszögéből
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
A városi turizmus keresletének és kínálatának elemzése
: Napholcz Kitti
: Napholcz Kitti
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A női "utazási csomagok" kínálatának komplex elemzése
: Orosz Gabriella
: Orosz Gabriella
Similar Items
-
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra -
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni -
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett -
A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása
: Lehőcz Roland -
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald