A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | francia szakács szakképzés szakoktató duális képzés alternáló képzés CFA vendéglátó motiváció mobilitás CAP BP tanulószerződés tanműhely |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2985 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2985 | ||
| 005 | 20160304135721.0 | ||
| 008 | 150519suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pap Zsolt | |
| 245 | 1 | 2 | |a A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai. |c Pap Zsolt |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A francia kulináris és szakképzési hagyományok. A magyar helyzet kialakulása. A francia szakács szakképzés szintjei, problémái, sajátosságai. A tankönyv. Kérdőíves kutatás, a diákok szakképzéshez való viszonyáról, motivációról. Adatok kiértékelése, és javaslatok a szakképzés számára. | |
| 695 | |a francia | ||
| 695 | |a szakács | ||
| 695 | |a szakképzés | ||
| 695 | |a szakoktató | ||
| 695 | |a duális képzés | ||
| 695 | |a alternáló képzés | ||
| 695 | |a CFA | ||
| 695 | |a vendéglátó | ||
| 695 | |a motiváció | ||
| 695 | |a mobilitás | ||
| 695 | |a CAP | ||
| 695 | |a BP | ||
| 695 | |a tanulószerződés | ||
| 695 | |a tanműhely | ||
| 700 | 1 | |a Oláhné Zieser Zsuzsanna |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2985/1/Szakdolgozat_Pap_Zsolt.pdf |z Dokumentum-elérés |