Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
Saved in:
Main Author: | Szentléleki Dávid |
---|---|
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étlap gasztronómia vendéglátás Ybl Budai Kreatív Ház Ybl Miklós |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/30189 |
Similar Items
Kapcsolattartás a kezdetektől napjainkig
: Székely Roland
: Székely Roland
A Herendi Porcelánmanufaktúra a kezdetektől napjainkig
: Pattogató Ádám Csaba
: Pattogató Ádám Csaba
Talk show történelem, a kezdetektől napjainkig
: Kiss Ádám
: Kiss Ádám
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
A bárkultúra fejlődése Magyarországon a kezdetektől napjainkig
: Somogyi Vivien
: Somogyi Vivien
Marosvásárhely szállodaiparának történeti áttekintése a kezdetektől napjainkig
: Dósa Katalin-Ilona
: Dósa Katalin-Ilona
A luxus hajókirándulások fejlődése a kezdetektől napjainkig
: Szimeth Zsófia Emese
: Szimeth Zsófia Emese
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
A zsidó felekezeti oktatás egyedisége a kezdetektől napjainkig
: Vetró Richárd
: Vetró Richárd
Ciprus és az Európai Unió kapcsolata kezdetektől napjainkig
: Menczel Bettina
: Menczel Bettina
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
A magyarországi Fiskars vállalat stratégiájának elemzése a kezdetektől napjainkig
: Földi Hajnalka
: Földi Hajnalka
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
A kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ története a kezdetektől-napjainkig
: Réczicza Gréta Dóra
: Réczicza Gréta Dóra
Az Air France – KLM elektronikus kereskedelmi fejlődése a kezdetektől a napjainkig
: Csősz-Nagy Dorottya
: Csősz-Nagy Dorottya
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
Karitatív, valamint a szociális szervezetek bemutatása több szempont alapján a kezdetektől napjainkig
: Tóth Alíz
: Tóth Alíz
Játékelmélet a kezdetektől napjainkig – avagy a Homo sapienstől a McDonald’s-ig
: Porvay Bálint
: Porvay Bálint
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
Ebéd házhoz-szállítás a kezdetektől napjainkig. Avagy, út a Foodexpresstől a FrissFoodig
: Fülöp Anikó
: Fülöp Anikó
A gazdasági válságok kialakulásának főbb okai, elemzése konkrét példákon keresztül a kezdetektől napjainkig
: Farkas Gergő
: Farkas Gergő
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
A Török Riviéra turizmusának fejlődése a kezdetektől napjainkig (1950-2014) és további fejlődési lehetőségei
: Caglar Magdolna Erika
: Caglar Magdolna Erika
Elektronikus beszerzési módszerek fejlődése kezdetektől napjainkig. Alkalmazásuk sajátosságai a magyar és német beszerzési kultúrában
: Farkas Zoltán
: Farkas Zoltán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Similar Items
-
Kapcsolattartás a kezdetektől napjainkig
: Székely Roland -
A Herendi Porcelánmanufaktúra a kezdetektől napjainkig
: Pattogató Ádám Csaba -
Talk show történelem, a kezdetektől napjainkig
: Kiss Ádám -
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata