A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Veres Vivien
További közreműködők: Lenkovics Beatrix
Kulcsszavak:Daubius Hotel Gellért
Bor
Borgasztronómia
Étlap
Itallap
Borkultúra
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3029

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg3029
005 20150915104441.0
008 150519suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Veres Vivien 
245 1 2 |a A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása  |c Veres Vivien  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Daubius Hotel Gellért 
695 |a Bor 
695 |a Borgasztronómia 
695 |a Étlap 
695 |a Itallap 
695 |a Borkultúra 
700 1 |a Lenkovics Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3029/1/z%C3%A1r%C3%B3dolgozat%20Gell%C3%A9rt%20borok%20%C3%A9s%20%C3%A9telek.pdf  |z Dokumentum-elérés