A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
Elmentve itt :
Szerző: | Veres Vivien |
---|---|
További közreműködők: | Lenkovics Beatrix |
Kulcsszavak: | Daubius Hotel Gellért Bor Borgasztronómia Étlap Itallap Borkultúra |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3029 |
Hasonló tételek
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Fodor Balázs
: Fodor Balázs
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter
: Takács Péter
Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Cseh Blanka
: Cseh Blanka
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL
: Kun Kolos
: Kun Kolos
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
A libra lounge étterem itallapján a borok megjelenítése, a pincészetek bemutatása
: Kollár Mónika
: Kollár Mónika
A Danubius Hotel Gellért**** marketingstratégiájának elemzése
: Molnár Viktória
: Molnár Viktória
A Danubius Hotel Gellért SWOT-elemzése
: Tátrai Miklós
: Tátrai Miklós
Danubius Hotel Gellért front office tevékenysége
: Szűcs László Máté
: Szűcs László Máté
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
Az egri borok megjelenése a nemzetközi piacon
: Birinyi Eszter
: Birinyi Eszter
Szálloda és gyógyfürdő együttműködése a Danubius Hotel Gellért mintája alapján
: Vereb Vivien
: Vereb Vivien
A Danubius Hotel Gellért housekeeping részlegének komplex elemzése
: Mészáros Rita
: Mészáros Rita
Nagy borok, kis cégér avagy a magyar borok helyzete a világban és itthon
: Gombás Szilvia
: Gombás Szilvia
Protokoll a szállodában - A Danubius Hotel Gellért példáján keresztül
: Mervai Nóra
Megjelent: (2013)
: Mervai Nóra
Megjelent: (2013)
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Borok a New York Palotában
: Füle Petra
: Füle Petra
A magyar borok jelene és jövője
: Kecskés Szabolcs
: Kecskés Szabolcs
A magyar borok exportja és külföldi márkaismertsége
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
Online fogyasztói magatartás a Villányi borok esetében
: Dávid Bianka
: Dávid Bianka
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
A magyar borok belső piaci helyzete és kilátásai
: Kelenföldi Vanda
: Kelenföldi Vanda
Hasonló tételek
-
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca -
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence -
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi -
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf -
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza