A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
Saved in:
Main Author: | Zrinszky Réka |
---|---|
Other Authors: | Kádas Dr. Lajos |
Kulcsszavak: | Diéta Novotel Budapest City Táplálékallergia ételintolerancia allergén jelölések |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3049 |
Similar Items
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea
: Zrinszky Réka Andrea
A Novotel Budapest City társadalmi felelősségvállalása Planet 21 program
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
A Novotel Budapest City üzemeltetése válsághelyzet fennállása esetén
: Kedves Kamilla
: Kedves Kamilla
Szállodai rendezvényszervezés, housekeeping a Novotel Budapest City szemszögéből
: Rideg Izabella
: Rideg Izabella
A rendezvényszervezés gyakorlata a Novotel Budapest City példáján bemutatva
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
A Housekeeping emberi erőforrás szükségletei a Novotel Budapest City szállodában
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
Csapatépítés szerepe és hatása a Novotel Budapest City példáját vizsgálva
: Sipos Kíra Veronika
: Sipos Kíra Veronika
A rendezvények világa a Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ példáján keresztül
: Mezei Noémi
: Mezei Noémi
Az Accor Szállodaláncon belüli Fejlesztések, Pályázatok ezen belül a Novotel Budapest City és a Novotel Budapest Danube fejlesztéseinek összehasonlítása
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra
: Kalmár Dóra
Belső konfliktusok kezelése a Novotel City Budapestben
: Buzás Csilla Mónika
: Buzás Csilla Mónika
A rendezvényszervezés alapelvei a Turizmus Gála példáján a Novotel Budapest City hotelben
: Szabó Laura
: Szabó Laura
A Novotel Budapest City és a Budapest Kongresszusi Központ szerepe a 2023-as Atlétikai Világbajnokság lebonyolításában
: Farkas Regina
: Farkas Regina
A konferencia turizmus bemutatása a Novotel City Budapesten keresztül
: Újházi Vivien
: Újházi Vivien
Novotel Budapest Centrum működése
: Nemes Gábor Marcell
: Nemes Gábor Marcell
Online és hibrid rendezvények, konferenciák a HR Congress és Novotel Budapest City példáján keresztül
: Kis Dóra Ildikó
: Kis Dóra Ildikó
Housekeeping a Novotel Budapest Centrumban
: Novák Sára Naomi
: Novák Sára Naomi
Kis- és középvállalkozások hitel lehetősége 2021-ben
: Szili Alexa
: Szili Alexa
Humánerőforrás-kezelés a Novotel Budapest Centrumban
: Furján Kristóf
: Furján Kristóf
A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel értékelése a vendég kommentek alapján
: Vass Norbert
: Vass Norbert
A Hotel Novotel Budapest City által ellátott F&B feladatok (A'la carte, rendezvény, kiszállítás...) bemutatása, elemzése
: Kocza Krisztina
: Kocza Krisztina
Tartozik a Vendég Követel a Szálloda
: Szabó Balázs Zoltán
: Szabó Balázs Zoltán
Novotel Budapest Centrum Housekeeping szervezetének bemutatása
: Gyökeres Adrienn Anikó
: Gyökeres Adrienn Anikó
A Front Office tevékenységének és sajátosságainak bemutatása a Courtyard by Marriott Budapest City Center-ben
: Varga Kristóf
: Varga Kristóf
A Novotel Budapest Centrum Hotel Front Office tevékenységének elemzése
: Hozák Réka Viktória
: Hozák Réka Viktória
A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe
: Korsós Gabriella
: Korsós Gabriella
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése
: Riczek Attila
: Riczek Attila
AZ ACCOR ÉS A MARRIOTT NEMZETKÖZI MÁRKA ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE A COURTYARD BY MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER ÉS A NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM SZÁLLODÁKON KERESZTÜL
: Okner Tamás
: Okner Tamás
Internetes vendég vélemények hatása a housekeeping tevékenységére
: Vass Dóra
: Vass Dóra
Rendezvényszervezés a Novotel Budapest Cityben és a Budapest Congress Centerben
: Hegyi Panna
: Hegyi Panna
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Published: (2003)
: Székács Anna
Published: (2003)
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
A NOVOTEL BUDAPEST DANUBE **** SZÁLLODA TURIZMUS SZEMPONTÚ ÉRTÉKELÉSE
: Ábel Eszter Tímea
: Ábel Eszter Tímea
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Similar Items
-
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina -
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter -
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka -
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea -
A Novotel Budapest City társadalmi felelősségvállalása Planet 21 program
: Szabó Alexandra