A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
Elmentve itt :
Szerző: | Perczel Simeon |
---|---|
További közreműködők: | Hegedűs Péter |
Kulcsszavak: | Étterem Budapest Trattoria Toscana Elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3111 |
Hasonló tételek
Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
: Makai Anita
: Makai Anita
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea
: Stolczenberger Andrea
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében
: Baán Csenge
: Baán Csenge
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Gerbeaud Kávéház és az Émile étterem bemutatása
: Haszon Attila
: Haszon Attila
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül
: Juhos Fanni Hanna
: Juhos Fanni Hanna
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül
: Vizi Beáta
: Vizi Beáta
A raktározás bemutatása, a Galéria és a Kühne étterem vonatkozásában
: Illés Ákos
: Illés Ákos
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése
: Balogh Kamilla
: Balogh Kamilla
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
Étterem nyilvántartó webes alkalmazás fejlesztése
: Váradi Gergő
: Váradi Gergő
Hasonló tételek
-
Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
: Makai Anita -
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea -
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella -
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik -
Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében
: Baán Csenge