Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
Saved in:
Main Author: | Sütő Attila |
---|---|
Other Authors: | Sándor Dr. Dénes |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztronómia Fesztivál Tirpákok Pálinka |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3177 |
Similar Items
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei
: Máté Dorottya
: Máté Dorottya
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János
: Csordás János
Szabolcs-Szatmár-Bereg és Kárpátalja periférikus helyzetű megyék az EU külső határán
: Imre Gabriella
Published: (2009)
: Imre Gabriella
Published: (2009)
Hagyományőrzés gasztronómiai fesztiválokon keresztül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Al-Syed Ranea
: Al-Syed Ranea
Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban
: Gunyecz Tibor Konrád
: Gunyecz Tibor Konrád
A Le Til Kúria hasznosítási lehetőségei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Ferencsák Gréta
: Ferencsák Gréta
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei konzervgyártás fejlesztése egy nyíregyházi konzervgyár viszonylatában változásmenedzsment segítségével
: Szakács Enikő
: Szakács Enikő
A testi fogyatékossággal élő felnőttek képzése és munkába való integrációja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Szabó Réka
: Szabó Réka
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Hagyományőrző fesztiválok szerepe a Bajai, Mohácsi és a Szekszárdi kistérségben
: Csemez Laura
: Csemez Laura
A hagyományőrző fesztiválok jelentősége a turizmusban a Csángó fesztivál példáján keresztül
: Szenyán Claudia Christine
: Szenyán Claudia Christine
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
A népi kultúra átörökítése napjainkra néphagyományok tekintetében
: Bánfi Ágnes
: Bánfi Ágnes
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
A térségi arculatba illő turisztikai vonzerő fejlesztési lehetőségei
: Bazsonyi Ildikó
: Bazsonyi Ildikó
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon
: Ádám Nikoletta
: Ádám Nikoletta
A hagyományőrző gasztrofesztiválok turizmusfejlesztő hatása Miskolcon
: Czurkó Fanni
: Czurkó Fanni
A népi örökség hatása a Dél-Dunántúli Turisztikai Régió turizmusára
: Kocsis Dézi
: Kocsis Dézi
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra
: Diószegi Dóra
A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI NONPROFIT Kft. költséggazdálkodásának elemzése és továbbfejlesztése
: Miló Mihály
: Miló Mihály
A gasztronómiai programok, népi ételek megjelenésének hatása Balaton régió turizmusának fejlődésére
: Gál Zsanett
: Gál Zsanett
A néptánc, mint hagyományőrző tevékenység a szabadidő eltöltésében
: Kalmár Kitti
: Kalmár Kitti
Történelmi hagyományőrző rendezvények hatása a Nyugat-Dunántúl turizmusára
: Horváth Andrea
: Horváth Andrea
A Mesterségek Ünnepe, mint hagyományőrző rendezvény jelentőségének bemutatása
: Maduda Viktória
: Maduda Viktória
A mai rádiós piac elemzése, a helyi, térségi rádiók sikere, szükségességük
: Kovács Boglárka
: Kovács Boglárka
ArboFeszt - Civilek egy fesztiválért Egy hagyományőrző fesztivál létjogosultsága
: Szabó Anna
: Szabó Anna
Népzenére és néptáncra épülő hagyományőrző rendezvényekben rejlő turisztikai lehetőségek
: Győrfi Lea
: Győrfi Lea
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Gasztronómiai fesztiválok és fesztiválgasztronómia
: Németh Attila
: Németh Attila
A személyzeti, emberi erőforrás gazdálkodás elmélete és gyakorlata az egészségügyben Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye kórházainak munkaerő-ellátásának, létszámcsökkentésének, ösztönzésmenedzsmentjének, valamint teljesítményértékelésének gyakorlata
: Mészáros Éva
: Mészáros Éva
A fogyasztói trendek és fogyasztói magatartás elemzése, a Velencei-tó térségi turisztikai szolgáltatások vonatkozásában
: Réti Flóra
: Réti Flóra
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
A térségi együttműködés lehetőségei az egységes turisztikai desztináció menedzsment szervezeti keretein belül Székelyföldön, Hargita megyében
: Joó Emőke
: Joó Emőke
Similar Items
-
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai imázsjavítási lehetőségei
: Máté Dorottya -
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János -
Szabolcs-Szatmár-Bereg és Kárpátalja periférikus helyzetű megyék az EU külső határán
: Imre Gabriella
Published: (2009) -
Hagyományőrzés gasztronómiai fesztiválokon keresztül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Al-Syed Ranea -
Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban
: Gunyecz Tibor Konrád