A NOVOTEL BUDAPEST DANUBE **** SZÁLLODA TURIZMUS SZEMPONTÚ ÉRTÉKELÉSE
Elmentve itt :
Szerző: | Ábel Eszter Tímea |
---|---|
További közreműködők: | Bártfai Endre |
Kulcsszavak: | Novotel turizmus hajóút programterv részleg |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3186 |
Hasonló tételek
A szállodai dolgozók megtartásának lehetőségei a Novotel Budapest Danube **** szálloda példáján
: Ábel Eszter Tímea
: Ábel Eszter Tímea
Lehetséges problémák a Novotel Danube szálloda housekeeping részlegén
: Tar Cintia
: Tar Cintia
Novotel Danube üzemeltetésének komplex elemzése
: Omernik Mihály
: Omernik Mihály
Szállodai ingatlanbefektetések bemutatása a Novotel Budapest Danube szállodán keresztül
: Schmidt Dominik
: Schmidt Dominik
A Novotel Budapest Danube Front Office működése, általános elemzése
: Szeremi Alexandra
: Szeremi Alexandra
A Novotel Budapest Danube szálloda bemutatása a vendégek, a munkatársak és a tulajdonos szemszögéből vizsgálva
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
The Analysis of the Housekeeping Department of Novotel Budapest Danube from a Sustainable Point of View
: Mahammed Leila
: Mahammed Leila
Emeleti üzletrész fluktuációjának vizsgálata a Novotel Danube szállodában
: Németh Noémi
: Németh Noémi
Fenntarthatóság eszközei és fejlesztése a housekeeping részlegen a Novotel Budapest Danube Szállodában
: Nádai Tamara
: Nádai Tamara
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
Az Accor Szállodaláncon belüli Fejlesztések, Pályázatok ezen belül a Novotel Budapest City és a Novotel Budapest Danube fejlesztéseinek összehasonlítása
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
Szegmentációs politika 2014-2019-ig a Novotel Danube szállodában
: Kaczor Adél
: Kaczor Adél
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
Exploratory research of the touristic utilization of the Danube River in Budapest
: Barta Patrik
: Barta Patrik
Novotel Budapest Centrum működése
: Nemes Gábor Marcell
: Nemes Gábor Marcell
Előny, avagy hátrány a három Novotel szálloda jelenléte Budapesten?
: Burus Georgina
: Burus Georgina
Housekeeping a Novotel Budapest Centrumban
: Novák Sára Naomi
: Novák Sára Naomi
A rendezvényszervezés alapelvei a Turizmus Gála példáján a Novotel Budapest City hotelben
: Szabó Laura
: Szabó Laura
Humánerőforrás-kezelés a Novotel Budapest Centrumban
: Furján Kristóf
: Furján Kristóf
Novotel Budapest Centrum Housekeeping szervezetének bemutatása
: Gyökeres Adrienn Anikó
: Gyökeres Adrienn Anikó
A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése
: Riczek Attila
: Riczek Attila
A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
A Novotel Budapest City társadalmi felelősségvállalása Planet 21 program
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
A konferencia turizmus bemutatása a Novotel City Budapesten keresztül
: Újházi Vivien
: Újházi Vivien
Rendezvényszervezés a Novotel Budapest Cityben és a Budapest Congress Centerben
: Hegyi Panna
: Hegyi Panna
Szállásportálok kommunikáció szempontú elemzése
: Bernáth Anto Aneta
: Bernáth Anto Aneta
A Novotel Budapest City üzemeltetése válsághelyzet fennállása esetén
: Kedves Kamilla
: Kedves Kamilla
Szállodai rendezvényszervezés, housekeeping a Novotel Budapest City szemszögéből
: Rideg Izabella
: Rideg Izabella
A rendezvényszervezés gyakorlata a Novotel Budapest City példáján bemutatva
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
Munkaerőhiány a Novotel Budapest Centrum szállodában a Housekeeping részlegen
: Filep Nóra
: Filep Nóra
A MICE turizmus bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda példáján keresztül
: Hegedüs Dorottya
: Hegedüs Dorottya
Vendégszegmens vizsgálat és értékesítési politika a Novotel Budapest Centrumban
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Vendégszegmens vizsgálat és értékesítési politika a Novotel Budapest Centrumban
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
A Novotel Budapest Centrum Hotel Front Office tevékenységének elemzése
: Hozák Réka Viktória
: Hozák Réka Viktória
A rendezvények világa a Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ példáján keresztül
: Mezei Noémi
: Mezei Noémi
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
: Zrinszky Réka
: Zrinszky Réka
A Housekeeping emberi erőforrás szükségletei a Novotel Budapest City szállodában
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
Vendégfogadás és kommunikáció a Novotel Budapest Centrum Front Office területén
: Tarsoly Katalin
: Tarsoly Katalin
Hasonló tételek
-
A szállodai dolgozók megtartásának lehetőségei a Novotel Budapest Danube **** szálloda példáján
: Ábel Eszter Tímea -
Lehetséges problémák a Novotel Danube szálloda housekeeping részlegén
: Tar Cintia -
Novotel Danube üzemeltetésének komplex elemzése
: Omernik Mihály -
Szállodai ingatlanbefektetések bemutatása a Novotel Budapest Danube szállodán keresztül
: Schmidt Dominik -
A Novotel Budapest Danube Front Office működése, általános elemzése
: Szeremi Alexandra