Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Sütőipar Élelmiszeripari innováció Termékfejlesztés Tatár Pékség Kft |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3218 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3218 | ||
| 005 | 20150915160541.0 | ||
| 008 | 150521suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Levente | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében |c Kiss Levente |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Sütőipar | ||
| 695 | |a Élelmiszeripari innováció | ||
| 695 | |a Termékfejlesztés | ||
| 695 | |a Tatár Pékség Kft | ||
| 700 | 1 | |a Buzás Dr. Gizella |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3218/1/Kiss%20Levente_Projektmunka%20nyomtat%C3%A1sra%20k%C3%A9sz.pdf |z Dokumentum-elérés |