Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Levente
További közreműködők: Buzás Dr. Gizella
Kulcsszavak:Sütőipar
Élelmiszeripari innováció
Termékfejlesztés
Tatár Pékség Kft
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3218

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg3218
005 20150915160541.0
008 150521suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kiss Levente 
245 1 3 |a Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében  |c Kiss Levente  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Sütőipar 
695 |a Élelmiszeripari innováció 
695 |a Termékfejlesztés 
695 |a Tatár Pékség Kft 
700 1 |a Buzás Dr. Gizella  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3218/1/Kiss%20Levente_Projektmunka%20nyomtat%C3%A1sra%20k%C3%A9sz.pdf  |z Dokumentum-elérés