Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Zsófia
További közreműködők: Seregi Andrásné
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
sommelier
borkóstolás
borgasztronómia
borkóstolási technikák
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3298

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg3298
005 20151112110942.0
008 150522suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kiss Zsófia 
245 1 0 |a Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kiss Zsófia 
695 |a bor 
695 |a sommelier 
695 |a borkóstolás 
695 |a borgasztronómia 
695 |a borkóstolási technikák 
700 0 1 |a Seregi Andrásné  |e ths