Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bor sommelier borkóstolás borgasztronómia borkóstolási technikák |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3298 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3298 | ||
| 005 | 20151112110942.0 | ||
| 008 | 150522suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Kiss Zsófia | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív? |h [elektronikus dokumentum] / |c Kiss Zsófia |
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a sommelier | ||
| 695 | |a borkóstolás | ||
| 695 | |a borgasztronómia | ||
| 695 | |a borkóstolási technikák | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Seregi Andrásné |e ths |