A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
Saved in:
Main Author: | Spilák Alexandra |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | Novotel Budapest Danube Hotel Novotel Café Vendéglátás Vendégelégedettség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3390 |
Similar Items
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
A Hotel Novotel Budapest City által ellátott F&B feladatok (A'la carte, rendezvény, kiszállítás...) bemutatása, elemzése
: Kocza Krisztina
: Kocza Krisztina
A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok
: Kupás Dorina
: Kupás Dorina
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Juhász Krisztina
: Juhász Krisztina
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Az Alma Mater tanétterem által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok
: Csépke Katalin
: Csépke Katalin
A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Gramantik Fanni
: Gramantik Fanni
F&B által ellátott feladatok részletes bemutatása és elemzése a Sofitel szállodában
: Kristó Frigyes
: Kristó Frigyes
Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.
: Bajkai Bettina
: Bajkai Bettina
A Novotel Budapest Danube Front Office működése, általános elemzése
: Szeremi Alexandra
: Szeremi Alexandra
Az üzlet által ellátott F&B feladatok (a’la carte, rendezvény, kiszállítás) bemutatása, elemzése a La Fiesta Party Service-nél
: Pribelszky Zsolt
: Pribelszky Zsolt
Novotel Danube üzemeltetésének komplex elemzése
: Omernik Mihály
: Omernik Mihály
HOUSEKEEPING ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE AZ AQUINCUM HOTEL BUDAPESTBEN
: Mihály Dániel
: Mihály Dániel
Szállodai ingatlanbefektetések bemutatása a Novotel Budapest Danube szállodán keresztül
: Schmidt Dominik
: Schmidt Dominik
A NOVOTEL BUDAPEST DANUBE **** SZÁLLODA TURIZMUS SZEMPONTÚ ÉRTÉKELÉSE
: Ábel Eszter Tímea
: Ábel Eszter Tímea
A Sugár Bowling & Pub által ellátott feladatok bemutatása, elemzése
: Varga Franciska
: Varga Franciska
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
A Novotel Budapest Danube szálloda bemutatása a vendégek, a munkatársak és a tulajdonos szemszögéből vizsgálva
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A szállodai dolgozók megtartásának lehetőségei a Novotel Budapest Danube **** szálloda példáján
: Ábel Eszter Tímea
: Ábel Eszter Tímea
The Analysis of the Housekeeping Department of Novotel Budapest Danube from a Sustainable Point of View
: Mahammed Leila
: Mahammed Leila
Lehetséges problémák a Novotel Danube szálloda housekeeping részlegén
: Tar Cintia
: Tar Cintia
Emeleti üzletrész fluktuációjának vizsgálata a Novotel Danube szállodában
: Németh Noémi
: Németh Noémi
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
Fenntarthatóság eszközei és fejlesztése a housekeeping részlegen a Novotel Budapest Danube Szállodában
: Nádai Tamara
: Nádai Tamara
Similar Items
-
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina -
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett -
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti -
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián -
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta