Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás Cukorbetegség Laktózérzékenység Gluténérzékenység Kérdőíves felmérés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3395 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3395 | ||
| 005 | 20150902125754.0 | ||
| 008 | 150528suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Kárpáti Eszter | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében |h [elektronikus dokumentum] / |c Kárpáti Eszter |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a Egészséges táplálkozás | ||
| 695 | |a Cukorbetegség | ||
| 695 | |a Laktózérzékenység | ||
| 695 | |a Gluténérzékenység | ||
| 695 | |a Kérdőíves felmérés | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3395/1/Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |