A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
Saved in:
Main Author: | Fekete Soma |
---|---|
Other Authors: | Nincs adat Nincs adat |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/33957 |
Similar Items
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra
: Dobia Alexandra
Automatizált sztenderd és grafikus jelentéskészítések meglévő adattárházból
: Fekete Gergő Jonatán
: Fekete Gergő Jonatán
Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000 2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél
: Berta Mária Bettina
Published: (2014)
: Berta Mária Bettina
Published: (2014)
Az eljárások dokumentációja az ISO szabvány alapján
: Kovács Róbert Szilárd
: Kovács Róbert Szilárd
A Tesco élelmiszer-biztonsági rendszere és az ISO 22000 bevezetésének javaslata
: Koch Emil
: Koch Emil
Az MSZ EN ISO 9001 2009 szabvány gyakorlati alkalmazása a BGS Trans-Imex Kft.-nél /
: Kraszlán Gergely
: Kraszlán Gergely
,,Az MSZ EN ISO 9001 2009 szabvány gyakorlati alkalmazása és eredményei a nagykanizsai Avius Kft-nél"
: Csordásné Kantó Barbara
: Csordásné Kantó Barbara
Felkészülés az ISO/DIS 9001 2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésére /
: Gálfi László
: Gálfi László
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Az MSZ EN ISO 9001 2009 minőségügyi szabvány bevezetésének lehetőségei az INTENDÁNS Kft. gyakorlatában
: Bakó István
: Bakó István
Az ISO 14001 1996 szabvány követelményrendszere és a veszélyes hulladékok kezelése a Freudenberg Mektec Hungary Bt. integrált irányítási rendszerében
: Elek Boglárka
: Elek Boglárka
MSZ ISO/IEC 27001 2023 magyar szabvány szerinti információbiztonság irányítási rendszer bevezetése kisvállalati környezetben
: Palásti Pál
: Palásti Pál
Az MSZ EN ISO 9001 2009 szabvány bevezetésének szükségessége a Kalapos Faipari Kkt. versenyképességének növelése érdekében
: Gér Andrej
: Gér Andrej
Az ISO 9000-es szabványsorozat bevezetéséhez szükséges követelmények ismertetése és az MSZ EN ISO 9001-es szabvány bevezetésének általános bemutatása
: Jasper Károly
: Jasper Károly
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
Az MSZ EN ISO 9001 2009 szabvány újbóli bevezetésének szükségessége a Micro Stone Kft. versenyképességének növelése érdekében
: Bíróczki Bernadett
: Bíróczki Bernadett
MSZ ISO / IEC 27001 2014 szabvány alapú információbiztonság irányítási rendszer bevezetése a Superior Pentest Kft.-nél
: Káté Gábor István
: Káté Gábor István
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
ISO20022 szabvány gyakorlati megvalósítása egy hazai bank példáján keresztül
: Sipos Csilla
: Sipos Csilla
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
Az MSZ EN ISO/TS 16949-es szabvány gyakorlati alkalmazása a Robert Bosch GmbH-nál
: Nagy Nóra
: Nagy Nóra
Tőkemegfelelés belső értékelési folyamata a működési kockázat tükrében. Fejlett és sztenderd mérési módszer összehasonlítása
: Filó Andrea
: Filó Andrea
HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
: Hajnal Ákos
: Hajnal Ákos
Az ISO 9000/2001 szabvány bevezetésének hatásai a hódmezővásárhelyi Németh László Általános Iskola és Gimnáziumban
: Mendez Eszter
: Mendez Eszter
A kereskedelmi bankok kockázatai, releváns prudenciális és tőkeszabályozások, illetve az IFRS 9 sztenderd bevezetésének ex post hatáselemzése
: Puskás Ádám Dániel
: Puskás Ádám Dániel
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
A Hőáram-Kör Kft irányítási rendszereinek integrálási lehetőségeinek viszgálata az MSZ EN ISO 9001 2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány alapján /
: Boróczki Krisztián György
: Boróczki Krisztián György
ISO 9001 - keretrendszer a sikerhez?
: Mártha Csenge
: Mártha Csenge
Az ISO bevezetése egy vegyipari vállalatnál
: Takács Krisztina
: Takács Krisztina
Az ISO 9001 2008 bevezetése és hatásai a Hatvani Volán Zrt. személyszállítási üzletágának példáján
: Molnár Levente
Published: (2014)
: Molnár Levente
Published: (2014)
Az új ISO 9001 várható hatásai egy vállalat működésére az MSZ/T ISO/DIS 9001 2014 szabványtervezetet alapján
: Csarkó Edina
: Csarkó Edina
A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében
: Kihári Nikolett
: Kihári Nikolett
Az ISO 9001 2008 minőségirányítási rendszer bevezetése az ügyviteli szolgáltató központok esetén az Avis BSC Kft. példáján keresztül
: Boros Bettina
: Boros Bettina
ISO 9001 2015 szabványra való átállás feltételei, a kockázatalapú gondolkodás megvalósítása az Audi Hungaria Motor Kft.-ben /
: Csobolya Adél
: Csobolya Adél
Az ISO 9001 2008 minőségirányítási rendszer bevezetésének hatásai MÁV-Start Zrt. Szeged Személyszállítási Szolgáltatási Központ tevékenységének minőségére
: Kerényi Ádám
: Kerényi Ádám
Az ISO 9001 2015 bevezetési, tanúsítási és áttérési eredményei és azok alapján megfogalmazott fejlesztési lehetőségek a tanúsító testületek szemszögéből
: Bujtás Csaba Árpád
: Bujtás Csaba Árpád
Similar Items
-
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra -
Automatizált sztenderd és grafikus jelentéskészítések meglévő adattárházból
: Fekete Gergő Jonatán -
Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000 2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél
: Berta Mária Bettina
Published: (2014) -
Az eljárások dokumentációja az ISO szabvány alapján
: Kovács Róbert Szilárd -
A Tesco élelmiszer-biztonsági rendszere és az ISO 22000 bevezetésének javaslata
: Koch Emil