Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | bowling Boulanger strike spare restorative |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3419 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3419 | ||
| 005 | 20160203141738.0 | ||
| 008 | 150528suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Partl Veronika | |
| 245 | 1 | 0 | |a Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben |h [elektronikus dokumentum] / |c Partl Veronika |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a bowling | ||
| 695 | |a Boulanger | ||
| 695 | |a strike | ||
| 695 | |a spare | ||
| 695 | |a restorative | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Kovács László |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3419/1/Sz%C3%B3rakoztat%C3%B3%20szolg%C3%A1ltat%C3%A1s%20bevezet%C3%A9s%C3%A9nek%20hat%C3%A1sa%20az%20eredm%C3%A9nyre%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%B3%20egys%C3%A9gben.pdf |z Dokumentum-elérés |