A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Magyar Zsófia |
---|---|
További közreműködők: | Sándor Dr. Dénes |
Kulcsszavak: | Mellow Mood Buddha-Bar ételválaszték ételkínálat projektmunka |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3520 |
Hasonló tételek
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Zádori Krisztina
: Zádori Krisztina
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül
: Fekete Adrienn
: Fekete Adrienn
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
"Please, make up my room"- A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest emeleti tevékenységének összehasonlító elemzése
: Sztrunga Tünde
: Sztrunga Tünde
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése
: Andóczi-Balog Rita
: Andóczi-Balog Rita
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
An exploratory investigation of guest satisfaction in the case of Sáo Food and Bar Budapest
: Nguyen Dieu Huyen
: Nguyen Dieu Huyen
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia
: Ványi Zsófia
Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa
: Plander Ágnes
: Plander Ágnes
A Brain Bar fesztivál hatása és jelentősége
: Szücs Gábor
: Szücs Gábor
Budapest Marriott Hotel SWOT-elemzése
: Pusztai Petra
: Pusztai Petra
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
A Housekeeping részlegének, bemutatása, elemzése a Mystery Hotel Budapest mintájára
: Hegedűs Roxána
: Hegedűs Roxána
Saját beruházásban megvalósítandó steak bár piaci pozíciója, működésének és gazdálkodásának elemzése
: Kundermann Tamás
: Kundermann Tamás
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Rebranding of a restaurant through the example of Villám Food Bar
: Hevér Kitti
: Hevér Kitti
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Corinthia Hotel Budapest rezervációs rendszerének elemzése
: Kerekes Alexandra
: Kerekes Alexandra
Az Invitro Brewing és az Invitro Beer Bar bemutatása a Budapesti sörkultúra tekintetében
: Morvai Eszter Csilla
: Morvai Eszter Csilla
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
A KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST SWOT-ELEMZÉSE
: Kürti Kinga Emőke
: Kürti Kinga Emőke
A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése
: Riczek Attila
: Riczek Attila
Hasonló tételek
-
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni -
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia -
Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Zádori Krisztina -
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla -
Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül
: Fekete Adrienn