Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Agócs Richárd
További közreműködők: Seregi Dr. Andrásné
Kulcsszavak:Pálinka
Gasztronómia
Étlap
Itallap
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/3545

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg3545
005 20150911145209.0
008 150602suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Agócs Richárd 
245 1 3 |a Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.  |c Agócs Richárd  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Pálinka 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Étlap 
695 |a Itallap 
700 1 |a Seregi Dr. Andrásné  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3545/1/Ag%C3%B3cs%20Rich%C3%A1rd%20projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés