A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | Papp Dalma Fruzsina |
|---|---|
| További közreműködők: |
Harsányi Dr. Dávid
Kovács Dr. Ildikó |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszermarketing fogyasztói attitűdök fogyasztói magatartás marketing vásárlási szokások vegán táplálkozás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/35507 |
Hasonló tételek
A magyar fogyasztók egészségmagatartása és a genetikai alapú táplálkozás iránti attitűdjei
: Blága Dominika
: Blága Dominika
Fogyasztói szokások és attitűdök az élelmiszeripari hungarikumok és magyar termékek piacán Az etnocentrizmus szerepe az élelmiszerfogyasztásban
: Lenkei Judit
Megjelent: (2013)
: Lenkei Judit
Megjelent: (2013)
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Növényi alapú étrend, veganizmus
: Szarvas Bianka
: Szarvas Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Élelmiszeripari termékek kereskedelme Oroszországgal
: Tóth Gergő
: Tóth Gergő
A fogyasztói etnocentrizmus hatása a magyar termékek iránti keresletre
: Imreh Orsolya
: Imreh Orsolya
A növényi alapú étrend egészségre gyakorolt hatása és a növényi fehérjék ismerete a felnőtt magyar lakosság körében
: Horváth Gabriella Nikolett
: Horváth Gabriella Nikolett
A növényi alapú tejtermék helyettesítők szektorának fogyasztói döntései, és a márkaidentitás szerepe a szektorban
: Bárdfalvy Lili
: Bárdfalvy Lili
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Az élelmiszeripari infláció fogyasztói megítélése
: Fekete Szabolcs
: Fekete Szabolcs
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A Sziget Fesztivál marketingstratégiája és a fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Csordás Bernadett
: Csordás Bernadett
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
ÚJ IRÁNYZATOK MEGJELENÉSE ÉS HATÁSA A SZÉPSÉGIPAR PIACÁN, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A NÖVÉNYI ALAPÚ KOZMETIKAI TERMÉKEKRE
: Farkas Bernadett
: Farkas Bernadett
Növényi tejek magyar piaci helyzete
: Kocsis Balázs Zoltán
: Kocsis Balázs Zoltán
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A mediterrán táplálkozás
: Bágyi Adrienn Bernadett
: Bágyi Adrienn Bernadett
Az éves beszámoló elemzésének módszerei egy mezőgazdasági növényi termékek nagykereskedelmével foglalkozó multinacionális vállalat esetében
: Aszalós Anna Erzsébet
: Aszalós Anna Erzsébet
Esküvők fenntarthatóságával kapcsolatos fogyasztói attitűdök és motivációk
: Gulyás Panna Franciska
: Gulyás Panna Franciska
Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
: Györe Laura
: Györe Laura
A tehéntej és a növényi italok fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Czere Liza
: Czere Liza
Élelmiszeripari termékfejlesztés marketingstratégiai specifikációja
: Török Ádám Ambrus
: Török Ádám Ambrus
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.
: Horváth Janka
: Horváth Janka
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Politikai attitűdök vizsgálata a közvéleménykutatások tükrében
: Takács Mónika
Megjelent: (2013)
: Takács Mónika
Megjelent: (2013)
A fogyasztói attitűdök vizsgálata a magyar utazók körében, a környezettudatos szálláshelyekkel kapcsolatban
: Kienle Liána
: Kienle Liána
A KÖRNYEZETTUDATOS MICE RENDEZVÉNYEK IRÁNTI VÁLLALATI NYITOTTSÁG KUTATÁSA MÉRETKATEGÓRIA SZERINT
: Papp Dávid
: Papp Dávid
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Hasonló tételek
-
A magyar fogyasztók egészségmagatartása és a genetikai alapú táplálkozás iránti attitűdjei
: Blága Dominika -
Fogyasztói szokások és attitűdök az élelmiszeripari hungarikumok és magyar termékek piacán Az etnocentrizmus szerepe az élelmiszerfogyasztásban
: Lenkei Judit
Megjelent: (2013) -
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz -
Növényi alapú étrend, veganizmus
: Szarvas Bianka -
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina