Fenntarthatóság és rendezvényszervezés kapcsolata, különös tekintettel a zero waste rendezvényekre
Saved in:
Main Author: | Schneider Kinga |
---|---|
Other Authors: |
Bodnár László
Szücs Alexandra |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság környezetvédelem rendezvényszervezés zero waste zöld rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/35548 |
Similar Items
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint
: Szőllősi Bálint
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté
: Zilizi Máté
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka
: Kőhalmi Boglárka
Zero waste production in Hungary through the example of the Grapoila brand
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
A Rozmaring Étterem tevékenységének elemző bemutatása különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre
: Major Natália
: Major Natália
Szállodaipar, rendezvényszervezés és a környezeti fenntarthatóság
: Pazsák Zsanett
: Pazsák Zsanett
A Zero vállalat marketingstratégiájának, arculatának bemutatása
: Póké Beáta Dóra
: Póké Beáta Dóra
Fenntartható és környezettudatos rendezvényszervezés különös tekintettel az esküvőszervezés területén
: Fekete Dominik
: Fekete Dominik
Rendezvényszervezés és a piackutatás kapcsolata
: Sulyan Sára
: Sulyan Sára
Alternatív üzleti modellek a fenntarthatóság jegyében
: Schneider Kinga
: Schneider Kinga
A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata
: Kovács Luca Fruzsina
: Kovács Luca Fruzsina
A korona vírus járvány hatása a rendezvényekre a Touché Event Kft. példája alapján
: Szkala Dóra
: Szkala Dóra
Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre
: Kurucz Alexandra
: Kurucz Alexandra
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
The situation of Hungarian waste management, the possibilities of the Swiss SID SA on the Hungarian waste market
: Ördög Zsuzsanna
: Ördög Zsuzsanna
A fenntarthatóság szerepe az üzleti környezetben, különös tekintettel a bankszektorra
: Aknai Bianka Anett
: Aknai Bianka Anett
Az Oxyfa vállalat környezettudatos tevékenysége és a Zero CO2 program
: Béres Rubina
: Béres Rubina
Rendezvényszervezés protokolláris jellemzői a sportdiplomácia vonzatában különös tekintettel az MLSZ és az UEFA mérkőzésekre
: Czakó Petra
: Czakó Petra
A veganizmus és a fenntarthatóság kapcsolata
: Tóth Zsófia
: Tóth Zsófia
Az online jelenlét hatása a rendezvényekre, illetve oktatásra a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. rendezvényein keresztül bemutatva
: Tóth Nóra
: Tóth Nóra
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
A teqball és a fenntarthatóság kapcsolata Magyarországon.
: Paltán Gergő
: Paltán Gergő
Digitalizáció és a Fenntarthatóság kapcsolata, függősége egymástól
: Káplár Viktória Terézia
: Káplár Viktória Terézia
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Hazardous waste management in the field of plastics and microplastics
: Liu Tianhui Aliz
: Liu Tianhui Aliz
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Az aktív turizmus és a fenntarthatóság kapcsolata Magyarországon
: Varju Kincső Zsanett
: Varju Kincső Zsanett
A pénzmosás kapcsolata külkereskedelemmel, különös tekintettel a reexport típusú ügyletekre
: Kolozsvári Nóra
: Kolozsvári Nóra
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
The impact of packaging waste pollution of delivery industry in China
: Qiu Yun
: Qiu Yun
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
A boldogság és a pénz kapcsolata, különös tekintettel a Z generációra
: Szalai Petra
: Szalai Petra
Similar Items
-
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021) -
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint -
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin