A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
Elmentve itt :
Szerző: | Hannig Réka |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Nu bisztró Étlap Itallap |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3556 |
Hasonló tételek
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
: Mészáros Dóra
: Mészáros Dóra
A Pálinka Patika itallapjának elemzése, szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Borhi Balázs
: Borhi Balázs
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése
: Bardócz Attila
: Bardócz Attila
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
Nu Skin Eastern Europe Kft. működési rendszere, különös tekintettel a Support Team munkájának eredményességére
: Kecskés István
: Kecskés István
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra
: Lajkó Nóra
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Bor és a nők
: Szalay Kitti
: Szalay Kitti
A Bors napilap újságírója
: Kovács Bence
: Kovács Bence
Magyar bor fuvarozása Szentpétervárra
: Panov Iván
: Panov Iván
Az online marketing és az MLM-rendszer sajátosságainak bemutatása, a Nu Skin Enterprises Inc. vállalaton keresztül
: Kalmár Ibolya
: Kalmár Ibolya
Az ügyfelek szakszerű tájékoztatása a banki kondíciókról
: Horvátits Viktória Johanna
: Horvátits Viktória Johanna
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Bor gasztronómia, kiemelten Szigligeten és Szent György-hegyen
: Kazacsay László
: Kazacsay László
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
A bor barát vagy ellenség?
: Seres Bernadett
: Seres Bernadett
Bor nagykereskedelmi vállalat üzleti terve
: Steitz Kata Flóra
: Steitz Kata Flóra
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága
: Bihari Máté
: Bihari Máté
Egy induló olasz jellegű bisztró piaci lehetőségeinek elemző vizsgálata
: Horváth Zoltán
: Horváth Zoltán
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Tóth Gréta Zsófia
: Tóth Gréta Zsófia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Baranyai Lili Júlia
: Baranyai Lili Júlia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Pásti Nóra
: Pásti Nóra
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Kerekes Barbara
: Kerekes Barbara
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Nemes Balázs
: Nemes Balázs
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
Hasonló tételek
-
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva -
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina -
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence -
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina -
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs