La Zona Verde - Zöld Övezet Spanyol és a Magyar Borászat Fenntarthatósága

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Nikoletta Evelin
További közreműködők: Martinez Madrigál Ágnes
Seres Péter
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:borászat
fenntartható fejlődés
környezetvédelem
Magyarország
Spanyolország
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/35679
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatom a fenntarthatóságról szól, melynek  fő része a borászatok fenntarthatósága, mindez Magyar- és Spanyolországban. Mindkét országhoz kapcsolódóan készült 1-1 interjú, melyekben kifejtjük a fenntarthatóság fontosságát és a két vállalat működését ezen a területen. A szakdolgozat lényege, hogy kiderüljön melyik vállalat a fenntarthatóbb a kettő közül; a két ország közül melyik az, amelyik a fenntarthatóbb; illetve, hogy a két állam milyen módon segíti ezt a két országot a fenntarthatóságban, mind általánosságban és mind a borászat világában.