Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | mesterséges édesítés édességipar felhasználás cukor Cukorbetegség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3618 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3618 | ||
| 005 | 20150903104603.0 | ||
| 008 | 150604suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pepich Réka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban |c Pepich Réka |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a mesterséges édesítés | ||
| 695 | |a édességipar | ||
| 695 | |a felhasználás | ||
| 695 | |a cukor | ||
| 695 | |a Cukorbetegség | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3618/1/Pepich_Reka_zarodolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |