Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Kordics Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Bártfai Endre |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Balassagyarmat interjú internetmarketing munkafolyamatok SWOT-elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36380 |
Hasonló tételek
Az Aztapasta tésztabár és pizzéria SWOT és PEST-elemzése, marketing stratégiájának bemutatása
: Rónási Krisztina
: Rónási Krisztina
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Leno Classic Pizzéria itallapjának bemutatása, elemzése értékesítési szempontból
: Szabó Richárd Ervin
: Szabó Richárd Ervin
A Kristály Imperial Hotel**** SWOT-elemzése
: Takács Viktória
: Takács Viktória
Az Astoria szálló SWOT-elemzése
: Balogh Nikolett
: Balogh Nikolett
Budapest Marriott Hotel SWOT-elemzése
: Pusztai Petra
: Pusztai Petra
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
A Danubius Hotel Gellért SWOT-elemzése
: Tátrai Miklós
: Tátrai Miklós
Az Aquincum Thermal Hotel SWOT- és PEST-elemzése
: Varga Georgina Margit
: Varga Georgina Margit
A Hilton Budapest SWOT- és PEST-elemzése
: Deák Dóra
: Deák Dóra
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
Danubius Hotel Flamenco SWOT és PEST elemzése
: Lőrincz Zsombor
: Lőrincz Zsombor
A SHOPWELL szolgáltatásainak bemutatása és SWOT elemzése
: Filep Maximilián
: Filep Maximilián
A Danubius Grand Hotel Margitsziget SWOT-elemzése
: Balogh Balázs
: Balogh Balázs
A KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST SWOT-ELEMZÉSE
: Kürti Kinga Emőke
: Kürti Kinga Emőke
A Hotel Budapest Novotel Centrum SWOT-elemzése
: Riczek Attila
: Riczek Attila
A Roombach Hotel Budapest Center SWOT-elemzése
: Szabados Evelin
: Szabados Evelin
Az AccorHotels magyarországi szállodáinak SWOT-, és PEST elemzése
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
A Tó Wellness Hotel SWOT és PEST elemzése
: Márton Richárd
: Márton Richárd
A Danubius Hotel Astoria SWOT- és PEST- elemzése
: Szontágh Zselyke
: Szontágh Zselyke
Az Aquaworld Resort Budapest SWOT analízise
: Fekete Róbert
: Fekete Róbert
Merre tovább száraztésztapiac, avagy milyen marketing és értékesítési lehetőségek kínálkoznak a növekedésre a Mary-Ker Pasta Kft. példáján keresztül bemutatva
: Kiss János
: Kiss János
Egy Nemzetközi Vállalat SWOT analízise
: Kovács Richárd
: Kovács Richárd
A Danubius szállodalánc ügyfélélményének elemzése SWOT analízis segítségével.
: Mészáros Máté
: Mészáros Máté
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Az InterContinental Budapest Club Lounge bemutatása és SWOT-elemzése
: Nagy Fruzsina
: Nagy Fruzsina
SWOT elemzés az Abacus Business&Wellness Hotelról
: Gyollai Péter
: Gyollai Péter
Az NH Budapest City hotel SWOT-analízise
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Zing Burger & Co. SWOT analízise
: Bozsák Patrik
: Bozsák Patrik
A Restaurant am Markt ( az adott gyakorlati hely) SWOT-elemzése
: Szlovenszki Eszter
: Szlovenszki Eszter
PEST és SWOT elemzés a Krúdy vendéglőben
: Finta Áron
: Finta Áron
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
FDI in Mongolia’s Mining Sector based on PEST and SWOT Analysis
: Gerelchuluun Oyun Erdene
: Gerelchuluun Oyun Erdene
A SWOT és PEST analízis bemutatása és gyakorlati alkalmazása
: Venczel Viktor Valentin
: Venczel Viktor Valentin
A Syngenta vállalat elemzése Swot és 4P alapján és a hűségprogramok hatása a fogyasztókra
: Simon Zsigmond
: Simon Zsigmond
SWOT-analízis a Büchl Hungaria Kft-nél. Kihívások és lehetőségek a hulladékgazdálkodási ágazatban.
: Mogyorósi Judit
: Mogyorósi Judit
A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán
: Berta Laura Rita
: Berta Laura Rita
Tököl önkormányzat gazdasági rendszerének az elemzése
: Plausin Viktória
: Plausin Viktória
Hasonló tételek
-
Az Aztapasta tésztabár és pizzéria SWOT és PEST-elemzése, marketing stratégiájának bemutatása
: Rónási Krisztina -
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza -
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea -
A Leno Classic Pizzéria itallapjának bemutatása, elemzése értékesítési szempontból
: Szabó Richárd Ervin -
A Kristály Imperial Hotel**** SWOT-elemzése
: Takács Viktória