Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | bár HACCP higiénia mikrobiológia vízipipa |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36385 |
| Abstract: | Egy jó ötlet és szép látványtervek nem mindig elegek egy üzlet beindításához és sikerességéhez. Ez különösen igaz a szakdolgozatomban vizsgált vízipipabárokra, ugyanis ezeken a helyeket különös figyelmet kell fordítani a higiéniára az egyszerre több ember által is használt eszközöknek köszönhetően. Elengedhetetlen egy részletes HACCP kézikönyv elkészítése, és annak szigorú betartása ami egyaránt az alkalmazott és a tulajdonos kötelessége. Szakdolgozatom ezen kézikönyv elkészítéséről és helyes alkalmazásáról, továbbá használatának szükségességéről szól. |
|---|