Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sponner Ádám
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bár
HACCP
higiénia
mikrobiológia
vízipipa
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36385
Leíró adatok
Kivonat:Egy jó ötlet és szép látványtervek nem mindig elegek egy üzlet beindításához és sikerességéhez. Ez különösen igaz a szakdolgozatomban vizsgált vízipipabárokra, ugyanis  ezeken a helyeket különös figyelmet kell fordítani a higiéniára az egyszerre több ember által  is használt eszközöknek köszönhetően. Elengedhetetlen egy részletes HACCP kézikönyv elkészítése, és annak szigorú betartása ami egyaránt az alkalmazott és a tulajdonos kötelessége. Szakdolgozatom ezen kézikönyv elkészítéséről és helyes alkalmazásáról, továbbá használatának szükségességéről szól.