Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bár HACCP higiénia mikrobiológia vízipipa |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36385 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36385 | ||
| 005 | 20210922085933.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Sponner Ádám | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása |c Sponner Ádám |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Egy jó ötlet és szép látványtervek nem mindig elegek egy üzlet beindításához és sikerességéhez. Ez különösen igaz a szakdolgozatomban vizsgált vízipipabárokra, ugyanis ezeken a helyeket különös figyelmet kell fordítani a higiéniára az egyszerre több ember által is használt eszközöknek köszönhetően. Elengedhetetlen egy részletes HACCP kézikönyv elkészítése, és annak szigorú betartása ami egyaránt az alkalmazott és a tulajdonos kötelessége. Szakdolgozatom ezen kézikönyv elkészítéséről és helyes alkalmazásáról, továbbá használatának szükségességéről szól. | |
| 695 | |a bár | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a higiénia | ||
| 695 | |a mikrobiológia | ||
| 695 | |a vízipipa | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36385/1/Sponner_Adam_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |