Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
Elmentve itt :
Szerző: | Sponner Ádám |
---|---|
További közreműködők: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bár HACCP higiénia mikrobiológia vízipipa |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36385 |
Hasonló tételek
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A keleti kulturális örökségektől való szimbolikus elhatárolódás, mint kommunikációs stratégia egy budapesti vízipipa bár esetében.
: Kárpáty Natália Kinga
: Kárpáty Natália Kinga
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra
: Dobia Alexandra
Egy vállalkozás kontrolling rendszerének kialakítása
: Fuchs Vanda
: Fuchs Vanda
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma
: Fekete Soma
Egy induló nagyvállalat raktári rendszerének kialakítása
: Gaszner Norbert
: Gaszner Norbert
Egy vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Vonnák Géza Dániel
: Vonnák Géza Dániel
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Rajki Nikolett
: Rajki Nikolett
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Szécsényi Balázs
: Szécsényi Balázs
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Bordás Barbara Magdolna
: Bordás Barbara Magdolna
Egy új vállakozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Irinyi Beatrix
: Irinyi Beatrix
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Nehéz Orsolya Zsófia
: Nehéz Orsolya Zsófia
Egy induló vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Kardos Dorka Laura
: Kardos Dorka Laura
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Czeczeli Marcell
: Czeczeli Marcell
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Rajki Nikolett
: Rajki Nikolett
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
: Hajnal Ákos
: Hajnal Ákos
HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
Egy új vállalkozás számviteli információs rendszerének a kialakítása
: Jantek Dániel
: Jantek Dániel
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
Működő vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Szabados Erzsébet
: Szabados Erzsébet
Egy új, személyszállítással foglalkozó vállalkozás számviteli információs rendszerének kialakítása
: Godányi Kinga
: Godányi Kinga
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán
: Mihály Zoltán
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
Kontrolling rendszerének kialakítása és üzemeltetése egy konkrét vállalat példáján keresztül
: Kopcsányi Eszter
: Kopcsányi Eszter
A költségvetési szerv számviteli információs rendszerének kialakítása
: Kovács Levente Richárd
: Kovács Levente Richárd
Családi vállalkozások számviteli információs rendszerének kialakítása, korszerűsítése
: Farkas Veronika Etelka
: Farkas Veronika Etelka
A vállalkozás költséggazdálkodási rendszerének kialakítása és elemzése
: Szőke Nikoletta Kitti
: Szőke Nikoletta Kitti
Az Európai Uniós Támogatások Számviteli Rendszerének Kialakítása
: Virág Dalma
: Virág Dalma
A nonprofit társaságok számviteli információs rendszerének kialakítása
: Kelemen Gabriella
: Kelemen Gabriella
Hasonló tételek
-
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva -
A keleti kulturális örökségektől való szimbolikus elhatárolódás, mint kommunikációs stratégia egy budapesti vízipipa bár esetében.
: Kárpáty Natália Kinga -
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka -
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra -
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina