Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bor borászat borturizmus étterem interjú |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36404 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36404 | ||
| 005 | 20210922090008.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Sály Viktória Fanni | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben |c Sály Viktória Fanni |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám témájául az italokat választottam a vendéglátásban (Italok a vendéglátásban). Mivel én Egerben születtem, itt élem a mindennapjaimat, egyértelműen a borok jutottak eszembe először. Szerencsém volt egy számomra nagyon kedves, az Eger mellett elhelyezkedő Egerszalókon tölteni a szakmai gyakorlatomat, szakács tanulóként a Piroska Étteremben. Így azt hiszem, mindenképp feladatom volt összekötni a gasztronómiát és a bort. Írtam az Egri borvidékről, arról, amilyen régen volt és hogy most hol tart. Megemlítettem a szakmai gyakorlati helyem történetét, szintén a régi Piroskáról és a 10 év utáni Piroska Étteremről elmélkedtem. Primer és szekunder kutatást alkalmaztam e téma vizsgálatához. Megvizsgáltam az elméleti gondolatokat, utána pedig elvégeztem a kutatásaimat. Swot-analízis, mélyinterjú és végül a kérdőíves elemzés mellett döntöttem. | |
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a borászat | ||
| 695 | |a borturizmus | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a interjú | ||
| 700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36404/1/szakdolgozat_hi6hvl_.pdf |z Dokumentum-elérés |