Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Sály Viktória Fanni |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bor borászat borturizmus étterem interjú |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36404 |
Hasonló tételek
Az egri borok megjelenése a nemzetközi piacon
: Birinyi Eszter
: Birinyi Eszter
Magyar borok az Európai Unióban, különös tekintettel az egri borvidékre
: Lendvai Szilvia
: Lendvai Szilvia
Borturizmus az Egri borvidéken
: Bian Zhaoyang Péter
: Bian Zhaoyang Péter
A Hotel Piroska Front Office rendszerének bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Kis Klaudia
: Kis Klaudia
Egri kistérség turizmusának lehetőségei
: Jakab Klaudia
: Jakab Klaudia
Az Egri borvidék marketingstratégiáinak bemutatása
: Kiss Dorina
: Kiss Dorina
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Egri Önkormányzat finanszírozási 2014-2016
: Krizsán Enikő
: Krizsán Enikő
Az Egri borvidék kultúrája és fejlesztése
: Mede Fruzsina Anna
: Mede Fruzsina Anna
Az Egri Borvidék turisztikai vonzereje és bormarketingje
: Révész Vivien Vanda
: Révész Vivien Vanda
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Az Egri Borrégió bemutatása a Petrény borászaton keresztül
: Torma László
: Torma László
Az Egri Borvidék imázsának hatása Gál Tibor pincészetére
: Németh Petra Zsuzsanna
: Németh Petra Zsuzsanna
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Női Vezetők Érvényesülése
: Kiss Rita
: Kiss Rita
Az egri Juhász testvérek pincészetének bemutatása – bor, marketing, vendéglátás
: Köves Daniella
: Köves Daniella
Influencer marketing vásárlást befolyásoló hatása az egri középiskolások körében
: Kozik Emese
: Kozik Emese
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A megváltozott munkaképességű emberek érvényesülése a vendéglátásban
: Spingár Fanni
: Spingár Fanni
Fenntarthatósági célok érvényesülése az adórendszerben
: Vasas Gábor
: Vasas Gábor
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
Az egri gyógyvíz hatása a turizmusra (különös tekintettel a szenior turizmusra)
: Jobbik Elizabeth
: Jobbik Elizabeth
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
Hasonló tételek
-
Az egri borok megjelenése a nemzetközi piacon
: Birinyi Eszter -
Magyar borok az Európai Unióban, különös tekintettel az egri borvidékre
: Lendvai Szilvia -
Borturizmus az Egri borvidéken
: Bian Zhaoyang Péter -
A Hotel Piroska Front Office rendszerének bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Kis Klaudia -
Egri kistérség turizmusának lehetőségei
: Jakab Klaudia