COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Redele Dorián István
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:éttermek
házhozszállítás
korlátozások
koronavírus-járvány (COVID-19)
vendéglátóhelyek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36417

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36417
005 20210922090032.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Redele Dorián István 
245 1 0 |a COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére  |c Redele Dorián István  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunkámban szerettem volna bemutatni a koronavírus járvány okozta változásokat az éttermek esetében. Az eseményeket időrendi sorrendben állítottam. Több étterem vezetőségét felkeresve, illetve saját tapasztalataim alapján végeztem a kutatásaimat. Próbáltam több irányból bemutatni a vírus okozta következményeket. A projektmunkámban leírom miként alakultak át az éttermek, illetve miként reagáltak a bekövetkező hatásokra. A projektmunkám végén arra is kitérek miként alakulhat át a vendéglátás Budapesten a vírus hatására. 
695 |a éttermek 
695 |a házhozszállítás 
695 |a korlátozások 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a vendéglátóhelyek 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36417/1/Utols%C3%B3%20PM.pdf  |z Dokumentum-elérés