A Danubius Hotel Hélia rendezvényeinek bemutatása és elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szalay Kinga Csilla
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
koronavírus-járvány (COVID-19)
rendezvények
rendezvényszervezés
SWOT-elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36418

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36418
005 20210922090034.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szalay Kinga Csilla 
245 1 2 |a A Danubius Hotel Hélia rendezvényeinek bemutatása és elemzése  |c Szalay Kinga Csilla  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámat, a rendezvények szervezését leíró szakirodalom vizsgálatával indítottam, melyet a továbbiakban a hotelek rendezvényszervezésére konkretizáltam. Először ismertettem a Danubius Hotels szállodalánc rövid történetét, majd ismertettem a Hélia Hotelt. Szakdolgozatom folyamán rátértem a szakmai gyakorlati helyemen történő rendezvényszervezés feladataira, hogy milyen volt a járvány előtt illetve hogyan befolyásolta azt.Konferencia szállodák közül a Hélia az egyik legnépszerűbb és nagyon jó adottságokkal rendelkező szálloda. A belső elrendezésekben a különtermeket úgy alakították ki, hogy egy szinten legyen az összes konferenciaterem.A vírus helyzet miatt számos rendezvény megtartását le kellett mondani, vagy későbbi időpontra áthelyezni. Kormányrendelet alapján nem lehet 10 főnél nagyobb eseményt tartani. Ennek következtében a Hélia szálloda 2 kisebb termében tartanak online meetingeket. 
695 |a étterem 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a rendezvények 
695 |a rendezvényszervezés 
695 |a SWOT-elemzés 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36418/1/PojektmunkaSzalayKinga.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36418/2/Eredetis%C3%A9gi%20nyilatkozatSzalayKinga.pdf  |z Dokumentum-elérés