Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gáll Ivett
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:gasztronómia
kérdőíves felmérés
nápolyi pizza
Olaszország
pizzéria
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36421
Leíró adatok
Kivonat:A projekt munkám témája az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltsége hazánkban.  Primer kutatásnak a kérdőíves elemezést választottam, így az általam készített kérdőív válaszai alapján vontam le a következtetéseket. Dolgozatom elején Olaszországot is bemutatom illetve az olasz gasztronómiát, külön kitérve Nápolyra is és ezután kezdtem el elemezni a kérdőívet válaszait. Végezetül összegeztem az egész dolgozatot és levontam a válaszokból kapott következtetéseket.